Lauantai, 6.6.2020 
Kyösti, Kustaa, Kustavi
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 155

Jääkiekko

Jokipojat etsii vielä vahvistusta hyökkäykseensä

Lähes kuukauden kestänyt joulutauko päättyy lauantaina, kun Jokipojat luistelee jäälle jääkiekon Suomi-sarjan ottelussa Mehtimäellä ja kohtaa illan ottelussa Nokian Pyryn.

Sen jälkeen ottelutahti onkin tiivis, sillä ärjypaidat pelaavat yhdeksän päivän sisällä kaikkiaan viisi peliä. Jokipojat palasi joululomalta harjoituksiin 2. tammikuuta, jonka jälkeen joukkue on päässyt treenaamaan yhtä miestä vaille täydellä kokoonpanollaan. Sivussa on enää puolustaja Jari Lievonen.

Syyskauden kahdeksan viimeistä ottelua loukkaantumisen vuoksi huilannut ykkössentteri Samu Pitkänenkin on pystynyt jo harjoittelemaan täysipainotteisesti ja palaa vihdoin kokoonpanoon.

- Kaikki miehet ovat täysin kunnossa Jari Lievosta lukuun ottamatta, Jokipoikien päävalmentaja Niko Eronen vahvistaa.

Jokipoikien pelaajistossa ei ole tapahtunut tauon aikana minkäänlaisia muutoksia. Ulkomailta pelipaikkaa etsivä laitahyökkääjä Heikki Puustinenkin (kuvassa) jatkaa yhä joukkueessa toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen turvin.

Erosen mukaan Jokipojat hamuaa vahvistusta vielä joukkueensa hyökkäykseen ennen siirtoajan päättymistä tammikuun lopussa.

- Pientä viritystä on ollut ilmassa, mutta katsotaan nyt, miten niiden kanssa käy.

- Pakisto sen sijaan rauhoitetaan eli nykyisillä miehillä mennään, jos jotain ihmeellistä ei tapahdu, Niko Eronen linjaa.

Jokipojilla on jäljellä Suomi-sarjan runkosarjasta enää kolmannes, 12 ottelua. Niistä ensimmäiset viisi pelataan vain yhdeksän päivän sisällä. Sen jälkeen tahti hidastuu tuntuvasti, sillä runkosarjan viimeinen ottelu on edessä vasta 22. helmikuuta.

Lue lisää Mehtimäkeläisestä.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa