Tulosta tämä sivu
Jääkiekko

Hermes ja RoKi nostettiin Mestikseen - Jokipoikien kohtalo vielä avoin

Suomi-sarjassa toiseksi sijoittunut Kokkolan Hermes ja kuudenneksi jäänyt Rovaniemen Kiekko nostetaan Mestikseen. Jääkiekkoliitto tiedotti kabinettipäätöksistään yllättäen jo lauantaina. Sarjan voittaneen Jokipoikien kohtalosta tiedote ei kerro mitään, ja liitto ilmoittaa, ettei lisenssikomitea kommentoi menettelyä muiden seurojen osalta.

Jääkiekkoliiton mukaan Hermes ja RoKi erottuivat selvästi edukseen seurojen välisessä vertailussa toiminnan, olosuhteiden, urheilutoiminnan, taloudenhoidon ja tomintasuunnitelman osalta.

Liiton mukaan molemmilla seuroilla on myös vankka kannattajakunta sekä mahdollisuudet menestyä Mestiksessä talousalueidensa ja toimintaympäristöjensä ansiosta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Jääkiekkoliitto on ilmoittanut aiemmin, että Suomi-sarjasta voidaan nostaa Mestikseen jopa kolme joukkuetta. Kaksi paikkaa oli varattu täytettäviksi täysin ei-urheilullisin perustein, ja kolmas on ainakin aiemman tiedon perusteella tarjolla sarjan voittajalle.

Jääkiekkoliitto toteaa tiedotteessaan seuraavasti:

- Hermeksen ja RoKin lopulliset lisenssit vahvistetaan yhdessä muiden pelaamalla sarjapaikkansa Mestikseen ja Suomi-sarjaan saaneiden ja sitä kautta oikeuden lisenssinhakuun omaavien seurojen lisenssikäsittelyn kanssa kunhan huhtikuussa hoidettavat viimeiset tekniset lisenssinsaannin edellytykset täyttyvät.

Sanamuodosta voinee siis päätellä sen, että Jokipoikien lisenssihakemus käsitellään vasta myöhemmin.

Kuvassa Jokipojat juhlii Suomi-sarjan mestaruutta.

 

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa

Artikkeliin liittyvät