Keskiviikko, 8.4.2020 
Suoma, Suometar
Pesäpallo

Tiistaina kauden toinen paikallistaisto - "Odotan kesän kovinta peliä"

  • Karjalainen
JoMa juhli toukokuussa kauden ensimmäisessä paikallispelissä. JoMa juhli toukokuussa kauden ensimmäisessä paikallispelissä.
Tiistai-iltana Kiteen Rantakentällä nähdään kahden viime aikoina hyvin esiintyneen joukkueen taisto, kun Kiteen Pallo saa paikallisotteluun vieraakseen kolmen ottelun voittoputkessa liitävän Joensuun Mailan.

JoMan vahvasta vireestä kertoo se, että viimeisimmässä sarjaottelussa kaatui Vimpeli aina pahalla vieraskentällä. Voittajana sarjakolmonen JoMa on poistunut myös otteluista Hyvinkäätä ja Koskenkorvaa vastaan.

-  Ollaan parannettu koko ajan. Muutama viimeinen peli on ollut oikein hyviä, siinä mielessä meillä on hyvä tilanne, joensuulaisjoukkueen pelinjohtaja Janne Vuorinen tuumii.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Myös KiPan alkukausi on mennyt varsin mukavissa merkeissä. Kiteeläisjoukkue on tasaisessa sarjataulukossa muutamaa pykälää JoMaa alempana sijalla kuusi.

-  Kuten yläasteikäinen sanoisi, meillä on mennyt ihan ookoo. Ilman muuta voidaan vielä parantaa, pelinjohtaja Mikko Huotari muotoilee.

Kiteeläiset ovat olleet kahdessa viime ottelussaan voitokkaita: Juvalla pelatussa Kouvola-kotiottelusta ja viime viikon Hyvinkään vierasottelusta tuli voitot.

Vierasjoukkue lähtee tiistain otteluun hienoisena suosikkina, mutta paikallispeleissä mitä vain voi tapahtua.

-  Odotan kesän kovinta peliä. Sen taakse ei voi kumpikaan mennä, että olisi otteluruuhkaa tai ettei pelillä olisi merkitystä. Kumpikin tarvitsee pisteitä, Huotari sanoo.

Lisää paikallispelistä tiistain Karjalaisessa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa