Sunnuntai, 12.7.2020 
Hermanni, Herkko
Pesäpallo

Kiteen Pallo teki jatkosopimuksia

  • Karjalainen
  • Lari Lievonen

Miesten Superpesiksessä seitsemäntenä oleva Kiteen Pallo tiedotti tiistaina neljästä jatkosopimuksesta. Tänä kesänä uransa toisen Itä-Länsi -ottelun pelannut Ville Posti, 27, jatkaa Kiteellä kaudet 2016 ja 2017. Yhdeksi runkopelaajaksi KiPassa nousseen Topi Hurskaisen, 22, sopimus on voimassa kauden 2016 loppuun ja hänellä on optio KiPan kanssa kaudesta 2017.

Hannes Pekkinen, 16, teki sopimuksen KiPan kanssa kausista 2016 ja 2017. Hänellä on lisäksi optio kaudesta 2018. Joni Matikaisella, 20, on sopimus kaudesta 1016 ja optio kaudesta 2017.

Sopimustaan jatkaneiden pelaajien lisäksi Kiteen Pallolla on ensi vuotta koskevat sopimukset Jussi Hurskaisen, Ville Hämäläisen, Sami Partasen, Simo Rahusen ja Antti-Jussi Toropaisen kanssa. Joni Tervolla on sopimuksessaan optio ensi kaudesta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kiteen Pallon seurajohto kertoi, että pyrkimyksenä on rakentaa Kiteelle sellainen joukkue, joka tavoittelee jatkuvasti sijoja 1-4 Superpesiksessä.

-  Seuran taloustilanne on tiukka, mutta asiat ovat hallinnassa, kertoi seuran puheenjohtaja Veini Haapasalo.

Jatkosopimukset tehneet pelaajat ovat kuvassa vasemmalta lukien järjestyksessä Topi Hurskainen, Hannes Pekkinen, Ville Posti ja Joni Matikainen.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi