Maanantai, 1.6.2020 
Teemu, Nikodemus
Muut lajit

Kuninkuusravit meni nappiin - "Onnistuimme hyvin"

  • Karjalainen
Kuninkuusravien purkutyöt ovat kovassa vauhdissa. Kuninkuusravien purkutyöt ovat kovassa vauhdissa.
Joensuun Kuninkuusravit huipentuivat sunnuntaina Jokivarren Kunkun ja Saaga S:n seppelöintiin. Maanantaina kilpailun tohina ja yleisömeren pauhu olivat mieluisia muistoja. Raviradalla uurastettiin purkutöissä.

-  On mukava jättää jälki Kuninkuusravien perinteeseen. Onnistuimme hyvin, sanoi Joensuun raviradan toimitusjohtaja Pasi Pykäläinen.

Ratkaisulähdöt houkuttelivat sunnuntaina raveihin 25  071 katsojaa. Kahden päivän yleisömäärä oli 46  618.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

-  Iltajuhlat vetivät yli 10  000 vierasta ja huutokaupassa oli mukana vajaat 3  000 ihmistä. Oheistapahtumineen Kuninkuusraveissa oli hieman vajaat 60  000 kävijää. Hyvin meni lopulta, Pykäläinen sanoi.

Pelivaihto Joensuun Kuninkuusraveissa oli 3,66 miljoonaa euroa. Eroa Porissa viime vuonna järjestettyihin Kuninkuusraveihin oli pari tuhatta euroa.

Kuninkuusravien purkutyön pitäisi olla valmis keskiviikkoon mennessä. Samalla saadaan päätökseen neljä vuotta sitten aloitettu Kuninkuusravien järjestelytyö.

-  Se on ollut pitkä projekti. Neljä vuotta tätä on tehty, ja kaikki paikat on laitettu uusiksi. Tallialueelle tehtiin vierastallit, ja ne palvelevat muissakin raveissa talvella. Eläinlääkäritilat uusittiin, tehtiin uusia katoksia. Varikon palvelut ovat nyt hyvällä mallilla, Pykäläinen selvitti.

Lue lisää suurtapahtumasta tiistain Karjalaisesta.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa