Lauantai, 6.6.2020 
Kyösti, Kustaa, Kustavi
Jalkapallo

Mehtimäen tekonurmi valmis heinäkuussa 2013

  • Karjalainen
Jäähallin ja Areenan takana olevien tenniskenttien ja pesäpallokentän väliin sijoittuvan tekonurmikentän rakennustyöt on tarkoitus aloittaa vuoden 2012 aikana ja ne jatkuvat aina vuoteen 2013 saakka. Jäähallin ja Areenan takana olevien tenniskenttien ja pesäpallokentän väliin sijoittuvan tekonurmikentän rakennustyöt on tarkoitus aloittaa vuoden 2012 aikana ja ne jatkuvat aina vuoteen 2013 saakka.
Jalkapallon harrastamismahdollisuudet paranevat Joensuussa lähivuosina tuntuvasti, kun Mehtimäelle aletaan rakentaa tekonurmikenttää jo tänä vuonna. Kaupunkisuunnittelulautakunta hyväksyi keskiviikkoiltaisessa kokouksessaan Mehtimäen jalkapallokenttien hankesuunnitelman.

-  Keskiviikon kokouksessa käytiin läpi sovittuja asioita ja tarkastettiin niiden paikkansa pitävyys. Mistään hankkeen punnitsemisesta ei ollut kyse, vaan se sai nyt viimeisen silauksensa, kertoo Joensuun kaupungin liikuntajohtaja Timo Heinonen.

Jäähallin ja Areenan takana olevien tenniskenttien ja pesäpallokentän väliin sijoittuvan tekonurmikentän rakennustyöt on tarkoitus aloittaa vuoden 2012 aikana ja ne jatkuvat aina vuoteen 2013 saakka. Kentän on tarkoitus olla valmis heinäkuussa 2013.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Jalkapallokenttää koskeva rakennussuunnitelma valmistui 15.5.2012. Se sisältää tekonurmipintaisen jalkapallokentän, 250 istumapaikkaa sisältävän katsomon ja polkupyöräpysäköintialueen.

Hankkeen kustannusarvio on 980  000 euroa, mikä sisältää kentän lämmitykseen käytettävää putkistoa 70  000 eurolla. Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt hankkeelle valtionavustusta 300  000 euroa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa