Keskiviikko, 5.8.2020 
Salme, Sanelma
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 155

Jalkapallo

Historiaa tehnyt Timo Tahvanainen: Ei tätä voi oikein sanoin kuvailla

  • Lehtikuva

Seinäjoen Jalkapallokerhon laitapuolustaja Timo Tahvanainen teki eilen pohjoiskarjalaista jalkapallohistoriaa. Outokummun Pallon kasvatista tuli kolmas jalkapallon Suomen mestaruuden aikuisissa voittanut pohjoiskarjalaislähtöinen pelaaja.

- Ei tätä voi oikein sanoin kuvailla. Koko kausi on tehty kovan tavoitteen eteen töitä, ja nyt se palkinto tuli. Aivan älytön fiilis, puhelimitse tavoitettu Tahvanainen hehkutti heti mestaruuden ratkettua.

Seinäjoella oli tunnelma kohdallaan ja väkeä riitti ennätyksellisen paljon.

- En ole varmaan ikinä pelannut kotipeliä noin suuren katsojamäärän edessä. Jo lämmittelyssä täällä oli varmaan noin 3 000 katsojaa. Kun tulin pelipaikalle, väkeä oli jo silloin runsaasti, Tahvanainen ihasteli.

- Kaikesta aisti, että kyseessä oli iso peli. Rummutus ennen ottelua oli kova. Mestaruus oli tärkeä joukkueen lisäksi myös paikallisille. Junnut kävivät pyytämässä pelin jälkeen säärisuojia ja hikisiä pelisukkia, Tahvanainen nauroi.

Tuoreella mestari lähetti terveiset myös kotimaakunnan nuorille jalkapalloilijoille.

- Sen haluan vielä sanoa, että myös Pohjois-Karjalassa treenaaville junnuille kaikki on mahdollista. Pitää vain tehdä kovasti töitä joka päivä, Tahvanainen viestitti.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi