Keskiviikko, 5.8.2020 
Salme, Sanelma
Urheilu

Soft Saturday on sysännyt naiset liikkumaan

  • Minna Heinonen
JoenVolin Soft Saturday liikuttaa naisia pehmein ottein. Kuvassa ohjaaja Pihla Ruuska näyttää mallia. JoenVolin Soft Saturday liikuttaa naisia pehmein ottein. Kuvassa ohjaaja Pihla Ruuska näyttää mallia.

Joensuun Voimistelu ja Liikunta ry patistaa ihmisiä liikkumaan pehmein ottein. Soft Saturday on matalan kynnyksen liikuntaryhmä henkilöille, jotka liikkuvat vähän tai eivät ollenkaan. Varsinkin ikäihmisille jumppa soveltuu hyvin.

-  Esimerkiksi sellaiset henkilöt, jotka eivät halua tai pysty kovatahtisiin perus- tai kahvakuulajumppiin, ja painoa on ehkä kertynyt, Soft Saturday on hyvä. Ryhmään jokainen on tervetullut sellaisena kuin on. Jos esimerkiksi takana on leikattuja niveliä tai selkäleikkausta, niin jumppa soveltuu heillekin, fysioterapeutiksi opiskeleva ohjaaja Pihla Ruuska mainostaa.

Joensuulainen jumppaaja Merja Tiainen on antanut viidakkorummun laulaa ja saanut lauantairyhmään useamman naisen mukaan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

-  Aina tuntuu, että jaksaako sitä lähteä, mutta hirmu hyvä olo tulee tämän jälkeen. Tunti hurahtaa nopeasti ja ryhmähenki on hyvä, Tiainen painottaa.

 

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi