×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 155

Tulosta tämä sivu
Jääkiekko

Jokipojilla huippuraskas viikko-ohjelma - alkuun päiväreissu Lappiin

Jokipojilla on alkaneella viikolla Mestiksessä edessään todella tiukka rutistus: neljän päivän sisään kolme ottelua sekä noin 1 600 kilometriä bussissa istumista.

Viikon ensimmäinen vastustaja on keskiviikkona Rovaniemen Kiekko vieraskaukalossa. Perjantaina Jokipojat matkaa Jyväskylään, ja lauantaina on vielä Mehtimäellä kotipeli kärkijoukkue Hokkia vastaan.

Ärjypaitojen sairastuvalla on edelleen täyttä, ja lisäksi muutama pelaaja jättää Rovaniemen-reissun väliin muista syistä. Kokoonpanosta on sivussa ennakkotietojen perusteella peräti kymmenen pelaajaa.

Jokipoikien kuluvan viikon peliohjelma on huomattavan raskas. Joukkue suuntasi keskiviikkoaamuna kello kahdeksan kohti Rovaniemeä, ja takaisin Joensuussa olla torstaina aamuyöllä arviolta noin kello 3.30.

- Ottelun jälkeen tullaan nopeasti kotiin. Eihän tuolla matkalla ole nykyisin edes mikään paikka yöaikaan auki, joten käydään tienposkessa sitten pissillä, kun on tarvetta pitää taukoa, päävalmentaja Ari Aaltonen naurahtaa.

Torstaiaamuna pelaajia odottavat jääharjoitukset, vaikka unet ovatkin jääneet vähiin.

- Ilta on vapaa, jotta saadaan unirytmi kuntoon. Perjantaina sitten aamujäille, ja sen jälkeen lähdetään Jyväskylään.

Suunnitelmat ovat selkeät, mutta sarjaohjelman tekijälle ei Ari Aaltoselta heru tässä kohtaa kiitosta.

- Jos suoraan sanotaan, niin kyllähän tämä nyt on ihan perseestä. Mutta asia on nyt näin, eikä sille enää mitään voi. Ollaanhan me täällä Joensuussa totuttu matkustamaan ennenkin.

Jokipoikien suunnitelmiin kuuluu myös muutaman pelaajan tarkoituksellinen jättäminen kotiin Rovaniemen-reissulta. Puolustajat Elmeri Laamanen, Iiro Mäntylä ja Jari Lievonen eivät matkalle lähde.

- Näin meillä on muutama tuorejalkainen kaveri sitten perjantain pelissä, Aaltonen toteaa.

Lue lisää Mehtimäkeläisestä.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi

Artikkeliin liittyvät