×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 155

Tulosta tämä sivu
Jääkiekko

Jokipojat palaa tauolta tositoimiin kotiottelulla

Puolentoista viikon mittainen sarjatauko on ohitse, ja Jokipojat jatkaa urakkaansa heti tiukalla kolmen ottelun viikolla. Keskiviikkona kohdataan Peliitat kotona Mehtimäellä, ja viikonloppuna edessä ovat vieraspelit TuToa ja Kiekko-Vantaata vastaan.

Jokipoikien kokoonpanosta puuttuu edelleen useita tärkeitä miehiä, mutta pientä kilpailua pelipaikoista on saatu jo aikaan. Peliitat-ottelussa maalilla torjuntavuorossa on Mikael Edelmann.

Peliittojen maalia vartioi puolestaan Mestiksen maalivahtitilastoa johtavan Emil Larmin sijaan Pelicansista lainalle saapunut Eno Jetsin kasvatti Janne Juvonen.

Jokipojat hyödynsi tauon leväten ja harjoitellen. Viimeinen peli ennen taukoa oli toissa lauantaina Hokkia vastaan, jolloin Jokipojat hävisi kotonaan 1-3. Harjoitukset jatkuivat sen jälkeen vasta tiistai-iltana.

Perjantaina päivällä pelaajilla alkoi uusi kahden ja puolen vuorokauden vapaa. Treeneihin palattiin maanantaina.

- Tauko teki meille ihan hyvää. Pääsimme harjoittelemaan laadukkaasti, ja pelaajat vetivät todella hyvällä asenteella, päävalmentaja Ari Aaltonen sanoo.

- Edelleenkin harjoiteltiin meidän puolustuspelaamista ja kamppailuja. Ja tietenkin myös ylivoimaa. Siihen yritetään saada muutoksilla hieman uutta draivia.

Jokipoikien kokoonpanosta puuttuvat yhä loukkaantumisten vuoksi puolustaja Matti Koistinen sekä hyökkääjät Juuso Kaijomaa, Oula Uski ja Ville Silvast.

Jokipoikien ja Peliittojen välinen kamppailu alkaa Joensuun jäähallissa keskiviikkona kello 18.30.

Lue lisää Mehtimäkeläisestä.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi

Artikkeliin liittyvät