Lauantai, 15.8.2020 
Jaana, Marjo, Marja
Hiihtolajit

Kaisa Mäkäräinen huikeassa vauhdissa

  • Karjalainen
Viime aikojen sairastelu ei näkynyt Kaisa Mäkäräisen menossa lauantaina Kontiolahdella käynnistyneessä ampumahiihdon gp-kilpailussa. Kontiolahden Urheilijoiden ykköstykki meni menojaan naisten 7,5 kilometrin pikamatkalla. Venäjän Jekaterina Jurlova ampui tasatahtiin Mäkäräisen kanssa, mutta jäi toiseksi minuutin ja 23 sekunnin erolla. Jurlova on hyvä vertailukohta Mäkäräisen kansainväliseen vauhtiin, sillä hän on normaalimatkan maailmanmestari Kontiolahden viime kevään MM-kisoista.

Lämpimästä syksystä huolimatta Kontiolahdella kilpailtiin hyvään kuntoon saadulla runsaan kolmen kilometrin mittaisella radalla. Sääolot olivat haastavat. Vesisade kasteli kilpailijat, ja tuulenpuuskat vaikeuttivat ampumista.

Miesten 10 kilometrin pikamatkan voitti Ahveniston Ampumahiihtäjien Matti Hakala. Hän selvitti makuupaikan puhtaasti, ja pystystäkin tuli vain yksi sakkokierros.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kontiolahden gp-kisat jatkuvat sunnuntaina takaa-ajomatkoilla. Kisojen jälkeen valitaan lähtijät ensimmäiseen maailmancupin osakilpailuun Östersundiin. Lue lisää sunnuntain Karjalaisesta.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi