Sunnuntai, 9.8.2020 
Erja, Nadja, Eira
Jääkiekko

Jokipoikien upea matkustusvire jatkui

  • Karjalainen
Samu Pitkänen on melkoinen kultakimpale  Jokipojille. Nytkin hän oli kaikissa neljässä maalissa mukana. Samu Pitkänen on melkoinen kultakimpale Jokipojille. Nytkin hän oli kaikissa neljässä maalissa mukana.
Jokipojat ei taivu vieraissa millään. Joukkueella ei ole yhtään matkahäviötä Mestiksessä varsinaisella peliajalla.

Lauantaina Jokipojat haki vaikeamman kaavan kautta Vantaalta jatkoaikavoiton 4-3 (3-1, 0-1, 0-1, 1-0). Ratkaisuosuman ajassa 63.58 teki Joel Olkkonen Samu Pitkäsen syötöstä.

Perjantaina Jokipojat oli murskannut TuTon Turussa maalein 7-2.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Jokipojat aloitti tehokkaasti Vantaalla johtaen ottelua maalein 3-1 jo 14 minuutin pelin jälkeen. Osumista avauserässä vastasivat Ossi Pellinen, Esa Lehikoinen ja Samu Pitkänen.

Pitkänen oli kaikissa maaleissa mukana ja keräsi koko ottelussa 1+3 pistettä. Hän vankisti otettaan Mestiksen pistepörssin kärkikolmikossa. Pellisellekin kertyi kaksi tehopistettä (1+1).

Pikkuhiljaa isännät hivuttautuivat tuntumaan. Samu Pitkänen joutui kampituksesta jäähylle kaksi minuuttia ennen loppua. Vantaalaiset hakivat tasoitusta ilman maalivahtia kahden miehen ylivoimalla ja Janne Öfverström vei pelin jatkoajalle (3-3) ajassa 58.42.

Mikael Edelmann torjui peräti 44 kertaa, joten kyllä Jokipojat välillä aika helteessäkin oli.

Jokipojilla on kaksi niin hyvää maalivahtia (Edelmann ja Samuel Jukuri), ettei joukkueen oleminen Mestiksen kolmanneksi parhaana ole mikään ihme.

Joukkue jatkaa härkäviikkoaan ensi perjantaina Kokkolassa ja pelaa sitten Hermestä vasstaan uudelleen lauantaina, mutta Joensuussa. On ollut taas liiton sarjaohjelman laatijalla hauskaa...

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi