Lauantai, 15.8.2020 
Jaana, Marjo, Marja
Pesäpallo

Runkopelaaja toisensa jälkeen jättänyt ViU:n - nyt lähti kolme

  • Heikki Arppi

Viinijärven Urheilijat menettää tämänvuotisesta Superpesiksen joukkueestaan pelaajan toisensa jälkeen. Uusimpina menetyksinä Laura Määttä (kuvassa) lähtee Kirittäriin, Mari Mantsinen Manseen ja Essi Saastamoinen Kajaaniin.

Ainoa nykyjoukkueen sopimus on tällä hetkellä Petra Husson kanssa ja myös Superin ringissä ollut Emma Sallinen jatkaa. Muut sopimukset ovat seuran kakkosjoukkueen pelaajien kanssa.

Kaksi Itä-Länsi ottelua pelannut ja viimeiset kaksi vuotta ViU:ta edustanut Määttä sanoo viime kauden olleen raskas käden loukkaantumisen takia.

- Heittokäsi onkin leikattu nyt syksyllä. Haluan rauhassa kuntouttaa käden ja Kirittärien tarjoama mahdollisuus vaihtaja- ja etenijäjokerin tehtäviin sopi tilanteeseeni erittäin hyvin, toteaa Sotkamon Jymyn kasvatti.

ViU on neuvotellut jo pitkään tärkeimmän pelaajansa eli lukkari Niina Härkösen kanssa.

- Nyt alkaa aika loppua. Jos ”Ninni” ei pysty tekemään päätöstä parin viikon sisällä, meidän on keskeytettävä neuvottelut, sanoo ViU:n varapuheenjohtaja Timo Palander.

ViU:n johtokunta on uuden pelinjohtaja Mikko Pirhosen lailla yhä sitä mieltä, että Superpesikseen lähdetään, vaikka edessä voisi olla heittopussin tie. Puheenjohtaja Jukka Rummukainen on neuvotellut myös vuokrapelaajista.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi