Sunnuntai, 9.8.2020 
Erja, Nadja, Eira
Lentopallo

Jatkuuko Liiga-Riennon ilme edelleen voitokkaana? - "Olo on paljon itsevarmempi"

  • Petri Siitonen

Alkukauden nihkeät esitykset ja jatkuvat tappiot ovat toivottavasti takana päin, kun joensuulainen Liiga-Riento kohtaa keskiviikkoiltana rovaniemeläisen Perungan Pojat.

Joukkueet ovat kohdanneet jo kahdesti tällä kaudella. Riento on hävinnyt sekä kotona että vieraissa selvästi 0-3. Tämän illan kohtaaminen on joukkueiden viimeinen keskinäinen koitos runkosarjassa.

Noista tappiopeleistä on kuitenkin aikaa ja sen jälkeen on ehtinyt tapahtua paljon. Riento on herännyt henkiin ja voittanut kaksi edellistä otteluaan. Lisäksi se on napsinut pisteitä kolmesta pelistä peräkkäin.

Vieraiden riveissä nähdään Riennosta tuttu Markus Kaurto. Keskitorjuja on ollut tehokas hyökkäyksissä ja torjuntoja on kasassa 25. Kaikkein yllättävintä on kuitenkin syöttötilaston kärkipaikka, jota Kaurto pitää hallussaan 18 ässällä.

- Kiva palailla Joensuuhun, tunnelma on varmasti taas kohdillaan, niin kuin aina siellä pelatessa on ollut, Kaurto kertoi.

Riennon keskipelaajista todella ulottuva Fred Musoni löytyy torjuntatilastosta seitsemäntenä 20 torjunnalla ja Farouq Hedhili (kuvassa) sijalta 11. Hänellä on 18 torjuntaa.

- Meidän on helpompi lähteä pelaamaan nyt, kun on pari voittoa alla ja olo on paljon itsevarmempi. Kolme pistettä Riennolle on tosi realistinen tavoite, Hedhili pohti.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi