Keskiviikko, 5.8.2020 
Salme, Sanelma
Muut lajit

Vuoden uppopalloilija liittyi joensuulaisseuran vahvuuteen

  • Heikki Arppi

Joensuun Urheilusukeltajia ei ole hukutettu altaaseen. Seura voi hyvin ja edustusjoukkue lähtee lauantaina Kuusankoskelle ensimmäiseen uppopallon I divisioonan turnaukseen.

Kausi jatkuu Tampereella 5. joulukuuta ja tammikuussa on vuorossa kotiturnaus Joensuun Vesikossa.

- Tämä vuosi vielä katsellaan nuorentuneella joukkueella, mutta SM-sarjaan voidaan realistisesti tavoitella nousua keväällä 2017, ennakoi seuran uppopallojaoston tiedottaja ja aktiivipelaaja Jorma Partanen.

Nuorentunut tai ei, mutta lajin hienoudesta ja vedestä elementtinä kertoo se, että 63-vuotias Hannu Hämäläinen painii veden alla yhä nuoremmilleen opiksi ja ojennukseksi.

Seuran pitkän linjan huippupelaajista Harri Seppälä asuu väliaikaisesti Kuopiossa. Hyvin miesten kanssa menestynyt Ulla Sten puolestaan siirtyi curlingiin ja johtaa Elina Virtaalan ja kahden ahvenanmaalaisen pelaajan kanssa naisten SM-sarjaa.

- Sanoisinpa, että saimme vielä Ullaakin paremman naispelaajan - maajoukkueessakin pitkään pelanneen Sini Korppi-Tommolan. Riihimäen seudulta tänne opiskelemaan muuttanut Sini on näyttänyt miehille taitojaan, kehuu Partanen.

Korppi-Tommola valittiin vuoden uppopalloilijaksi Suomessa vuonna 2010.

Lue lisää torstain Karjalaisesta.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi