Keskiviikko, 5.8.2020 
Salme, Sanelma
Urheilu

Toimittaja ajettiin ulos nyrkkeilijä Robert Heleniuksen tiedotustilaisuudesta

  • Karjalainen
Robert Helenius Robert Helenius
Ammattinyrkkeilijä Robert Heleniuksen tiedotustilaisuus joulukuun EM-titteliottelusta alkoi erikoisesti, kertoo Etelä-Suomen Sanomat. Paikalla ollut Ilta-Sanomien nyrkkeilyyn erikoistunut toimittaja Mikko Marttinen heitettiin ulos Pajulahden Nikula-hallista ennen Heleniuksen harjoitusottelun alkua.

Heleniuksen talli ilmoitti yksiselitteisesti, että matsi ei ala, jos IS:n toimittaja on paikalla sitä seuraamassa. Toinen vaihtoehto oli, että kaikki paikalla olijat olisivat poistuneet hallista harjoitusmatsin ajaksi. IS:n toimittajalle ei myöskään annettu haastatteluja tiedotustilaisuuden aikana.

Syytä episodiin ei kerrottu, mutta taustalle lienee Robert Heleniuksen ja saksalaisen nyrkkeilytallin Sauerlandin välinen sopimuskiista. Helenius lähti tallista ovet paukkuen, ja kiistaa käsitellään vielä todennäköisesti oikeudessa. Heleniuksen leiri ei ole ollut tyytyväinen tapaan, millä sopimusriitaa on käsitelty IS:n sivuilla.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Etelä-Suomen Sanomien uutinen: http://www.ess.fi/urheilu/Urheilu/2015/11/26/helenius-kieltaytyi-aloittamasta-harjoitusmatsia-nastolassa-jos-isn-toimittaja-on-paikalla

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi