play

Jäähysuma ratkaisi Vaasassa – "Tuomareille tulee karmea tarve päästä päätähdiksi"

STT-Lehtikuva

Kaksi sarjapisteensä ainoastaan kotiotteluista saanutta joukkuetta kohtasi miesten jääkiekkoliigassa, kun Vaasan Sport isännöi KooKoota. Sportin voitto 4–3 (0–1, 2–2, 2–0) tiesi sitä, että Sportin kotivoittoputki kasvoi neljään otteluun ja KooKoon pisteettömät pelit vieraissa saivat jatkoa.

Ottelun ratkaisussa KooKoo auttoi kohtuuttomasti Sportia. Toisen erän lopulla KooKoo pelasi kahden pelaajan alivoimaa täydet kaksi minuuttia, mutta selvitti sen. Kolmannen erän alussa jäähyllä istui jälleen kaksi KooKoon pelaajaa kahden minuutin rupeamaa, ja Sport teki kaksi maalia.

–  On surullista, kun pelaamme hyvää jääkiekkoa, niin tuomareille tulee karmea tarve päästä päätähdiksi, viittasi KooKoon avausmaalin tekijä Heikki Liedes kyseenalaisiin jäähyihin.

Liedes teki maalinsa ensimmäisen erän viimeisellä minuutilla Kalle Loposen laukauksen avulla.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Kiekko taisi ottaa viimeiseksi minun jalkaani, kertoi Liedes.

Liedes on yksi kolmesta Liigan pelaajasta, joka pelasi kaikki 60 runkosarjan ottelua viime kaudella. Hän on aloittanut kauden tehokkaammin kuin aikoihin. Uransa parhaalla liigakaudellaan 2017–2018 kymmenen maalia tehnyt Liedes on kuuden ottelun jälkeen tehnyt jo viisi.

–  Roolini on muuttunut sitten Lukon aikojen, sillä siellä pelasin nelosketjussa lähinnä puolustussuuntaan, muistutti Liedes.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi