play

Jääkiekkoliigan pudotuspelien katsojaennätykset musertuvat kuin pähkinät rautajyrän alla

Tämän kevään kaikkien playoffs-ottelujen yleisökeskiarvo ennen lauantai-illan TPS–Ilves-ottelua oli 6207.  Kuva on perjantain Ilves –TPS-kohtaamisesta Tampereen areenalta. LEHTIKUVA / Kalle Parkkinen

Tämän kevään kaikkien playoffs-ottelujen yleisökeskiarvo ennen lauantai-illan TPS–Ilves-ottelua oli 6207. Kuva on perjantain Ilves –TPS-kohtaamisesta Tampereen areenalta. LEHTIKUVA / Kalle Parkkinen

STT-Lehtikuva

Jääkiekkoliigan meneillään olevissa pudotuspeliotteluissa on rikottu Liigan yleisöennätyksiä. Välieräotteluissa on saavutettu kaikkien aikojen yleisöennätys.

Tähän mennessä pelatuissa 41 pudotuspeliottelussa on ollut yhteensä 254  506 katsojaa. Kevään kokonaisyleisömäärä on tässä vaiheessa kaikkien aikojen kahdeksanneksi korkein ennen tämän illan TPS–Ilves-ottelua.

Kevään kymmenen semifinaaliottelua ovat keränneet 83  172 katsojaa, joka on kaikkien aikojen ennätys. Semifinaalien aiempi katsojakeskiarvoennätys oli 7  632 katsojaa ottelua kohti (kevät 2000). Nyt semifinaalien keskiarvo on noussut uudelle tuhatluvulle (8  317).

Tämän kevään kaikkien playoffs-ottelujen yleisökeskiarvo on ennen illan TPS–Ilves-ottelua 6  207. Kevään 2003 jälkeen korkeampaan keskiarvoon on ylletty kerran. Vuonna 2011 lukema oli 6  235.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Eniten yleisöä playoffs-kaudella on ollut keväällä 2016. Tuolloin 48 pudotuspeliottelussa kävi yhteensä 284  479 katsojaa.

Yhden kauden ennätyskeskiarvo on 45 vuoden takaa. Tuolloin 13 playoffs-pelissä oli keskimäärin 7  222 katsojaa ottelua kohti.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi