play

Jääkiekon CHL-liiga heitti valkovenäläisjoukkueen sivuun liigasta

CHL perui villin kortin Valko-Venäjän mestaruusjoukkueelta. Päätöksessään liiga viittaa toukokuun lopun tapahtumiin, kun Valko-Venäjä pakotti lentokoneen laskeutumaan lentokentälleen.  LEHTIKUVA / AFP

CHL perui villin kortin Valko-Venäjän mestaruusjoukkueelta. Päätöksessään liiga viittaa toukokuun lopun tapahtumiin, kun Valko-Venäjä pakotti lentokoneen laskeutumaan lentokentälleen. LEHTIKUVA / AFP

STT-Lehtikuva

Jääkiekon Mestarien liiga on perunut Valko-Venäjän mestarijoukkueen Junost Minskin saaman villin kortin ensi kauden CHL:ään.

–  Valko-Venäjän viimeaikaisten tapahtumien ja niihin liittyvien epävarmuustekijöiden myötä matkustaminen Minskiin ja sieltä pois on käynyt vaikeaksi, eikä tulevaa tilannetta pysty ennakoimaan. Meidän Euroopan laajuisessa kilpailussamme joukkueiden, fanien, virkailijoiden, sponsoreiden ja palveluntarjoajien on voitava matkustaa ja majoittua turvallisesti, CHL tiedotti.

–  Valko-Venäjällä on elinvoimainen historia CHL:ssä ja se pysyy kunnioitettuna yhteistyökumppanina. Kiitämme Junost Minskiä ja Valko-Venäjän jääkiekkoliittoa sitoutumisesta näinä haastavina aikoina.

CHL ei ole vielä päättänyt, kuinka Junost Minskin paikka liigassa täytetään.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Eri vaihtoehtoja tutkitaan ja käydään läpi tulevina viikkoina.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi