play

Ruotsi kaatoi Tshekin jääongelmien keskeyttämässä EHT-pelissä

STT-Lehtikuva

Jääkiekon miesten maajoukkuekausi alkoi Kari Jalosen valmentaman Tshekin osalta kiusallisesti, kun Ceske Budejovicessa pelattava EHT-sarjan Suomen turnauksen ottelu Tshekki–Ruotsi oli pitkään keskeytyksissä jääongelmien takia.

Ruotsi pääsi toisessa erässä 2–0-johtoon Andre Peterssonin osuttua kahdesti 40 sekunnin sisään 27. peliminuutilla. Sen jälkeen Ceske Budejovicen hallin jäässä huomattiin repeämä, ja peli oli keskeytyksissä yli 40 minuuttia.

Lopulta jää saatiin pelattavaan kuntoon, ja Tshekki pääsi mukaan kamppailuun Filip Chaplikin maalilla. Pian sen jälkeen Petersson täydensi kuitenkin loistoiltansa hattutemppuosumalla, ja Olle Alsing viimeisteli Ruotsille 4–1-voiton. Voitto oli sinikeltaisille ensimmäinen Tshekissä sitten vuoden 2018.

Ottelu oli Ruotsin uuden päävalmentajan Sam Hallamin ensimmäinen ottelu Tre Kronorin luotsina. Seuraavat koitokset hänellä ovat Turussa, jossa Ruotsi kohtaa lauantaina Sveitsin ja sunnuntaina Suomen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi