play

Jalkapallon EM-finaali osoittautui koronalingoksi

Jalkapallon EM-kisoja Wembleyssä seurasi runsaasti yleisöä paikan päällä. Kuva Englanti-Saksa -ottelusta.
LEHTIKUVA / AFP

Jalkapallon EM-kisoja Wembleyssä seurasi runsaasti yleisöä paikan päällä. Kuva Englanti-Saksa -ottelusta. LEHTIKUVA / AFP

STT-Lehtikuva

Jalkapalloilun EM-kisojen loppuottelu 11. heinäkuuta Englannin ja Italian välillä osoittautui koronaviruslingoksi. Kansanterveyslaitos Public Health Englandin julkistamista tiedoista uutisoi muiden muassa The Times.

Lontoon Wembleyn stadionilla pelatussa ottelussa oli 67  000 katsojaa. Britannian kansanterveyslaitoksen julkaisemien tietojen mukaan stadionilla olleista ihmisistä 2  295 henkilöä todennäköisesti tartutti virusta muille ja 3  404 sai ilmeisesti tartunnan loppuottelun yhteydessä.

–  Euro 2020 oli ainutkertainen tianne ja on epätodennäköistä, että näkisimme jatkossa vastaavanlaisen vaikutuksen Covid 19 -tapauksiin. Tiedot osoittavat silti sen, miten helposti virus leviää lähikontaktissa. Se on varoitus meille kaikille, kun yritämme varovaisesti palata normaalielämään, Public Health Englandin lääketieteellinen apulaisjohtaja Jenifer Smith sanoi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi