play

Jämäkkä, jämäkämpi, Tappara – nimekäs tamperelaisjoukkue alkaa saada juonesta kiinni

STT-Lehtikuva

Tapparan ja Pelicansin nuolet osoittavat tällä hetkellä täysin eri suuntiin miesten jääkiekkoliigassa. Alkukaudesta yskähdellyt tamperelainen tähtisikermä petraa peliään kuin sika juoksuaan.

Perjantaina Tappara ei jättänyt Pelicansille pienintäkään mahdollisuutta, kun joukkue rymisteli puhtaaseen 5–1-vierasvoittoon.

–  Alkukauteen verrattuna olemme nyt löytämässä peliimme myös tehoja. Meillä oli vaihe, jolloin vastustajan yksikin maali teki sen, että menimme kuoreen. Kaikki lähtee kamppailu- ja puolustuspelistä. Kun puolustaa hyvin, hyökkäyskin kulkee kuin itsestään, komean alustuksen Jere Henrikssonin 1–4-maaliin tehnyt Tapparan kapteeni Otto Rauhala sanoi.

Lahtelaisten rankka kolmen ottelun viikko ei tuonut pistettäkään joukkueen tilille. Pelicans on hävinnyt kuudesta viime kamppailustaan peräti viisi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Emme ole lähelläkään siinä tilassa, jossa meidän pitäisi olla. Henkisesti on todella vaikeaa. Yksi onnekas pomppu vastustajalle, ja olemme sen jälkeen kuin muumioita, lahtelaisvalmentaja Tommi Niemelä sanoi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi