play

Japanin joukkueessa paljastui seitsemän koronatartuntaa

STT-Lehtikuva

Japanin joukkueessa on paljastunut seitsemän koronatartuntaa Eugenen MM-kisoissa. Kaikki tartunnat liittyvät maan maratonjoukkueeseen. Positiiviset koronatulokset on todettu kahdella urheilijalla, neljällä maratoonareiden huoltajalla ja ryhmän päävalmentajalla.

Kansainvälinen yleisurheiluliitto WA, kisajärjestäjät ja Japanin yleisurheiluliitto ilmoittivat koronatartunnoista yhteisessä tiedotteessa varhain sunnuntaiaamuna Suomen aikaa.

Positiivisen koronanäytteen antaneet urheilijat on eristetty Oregonin terveysviranomaisten määräysten mukaisesti viideksi päiväksi.

WA, järjestäjät ja Japanin liitto ovat ryhtyneet toimiin koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Japanin joukkue välttää kontakteja muiden joukkueiden kanssa, ja joukkueen kukin jäsen majoitetaan omiin huoneisiinsa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

MM-kisoihin osallistuvilta urheilijoilta edellytetään täyttä rokotesuojaa. Lisäksi terveysviranomaiset, järjestäjät ja WA suosittelivat keskiviikkona, että kisoissa käytettäisiin hengityssuojaa sisätiloissa.

Maskisuositus koskee kisoissa kaikkia.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi