play

Suomi nimesi hiihtäjänelikot MM-väliaikalähtöihin – joukko hiihtäjiä palaa jo Planicasta Suomeen

Pariviestissä sunnuntaina hiihtänyt Joni Mäki palaa Suomeen.

Pariviestissä sunnuntaina hiihtänyt Joni Mäki palaa Suomeen. Kuva: Lehtikuva

STT-Lehtikuva

Suomen naishiihtäjistä Jasmi Joensuu, Kerttu Niskanen, Eveliina Piippo ja Krista Pärmäkoski osallistuvat Planican MM-hiihdoissa tiistaina kisattavaan 10 kilometrin vapaan hiihtotavan kilpailuun.

Keskiviikkona järjestettävään miesten 15 kilometrin kilpailuun osallistuvat suomalaisista Niko Anttola, Perttu Hyvärinen, Remi Lindholm sekä varamiehen paikalta kisoihin saapuva Markus Vuorela. Perjantaina 30 kilometrin yhdistelmäkisan hiihtänyt Iivo Niskanen ei ole vapaan väliaikalähtökilpailussa mukana.

Hiihtoliitto tiedotti lisäksi, että Jasmin Kähärä, Niilo Moilanen, Joni Mäki, Arsi Ruuskanen ja Lauri Vuorinen matkustavat tänään Planicasta takaisin Suomeen.

Ruuskanen loukkasi yhdistelmäkilpailussa jalkaansa törmättyään mainosaitaan, ja hänellä todettiin pehmytkudosvamma. Miesten sprintissä erävaiheeseen yltäneet Mäki ja Moilanen jäivät sunnuntaina miesten pariviestissä 11:nneksi. Kähärä oli naisten sprintissä 19:s, Vuorisen sprinttikisa päättyi aika-ajovaiheeseen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi