play

Joensuu aloitti Suomen cupin hiihtokauden sprinttivoitolla

 Jasmi Joensuu hiihti naisten vapaan hiihtotavan sprintin voittoon Sotkamossa 5. marraskuuta 2022.  LEHTIKUVA / KIMMO RAUATMAA

Jasmi Joensuu hiihti naisten vapaan hiihtotavan sprintin voittoon Sotkamossa 5. marraskuuta 2022. LEHTIKUVA / KIMMO RAUATMAA

STT-Lehtikuva

Jasmi Joensuu on voittanut maastohiihtokauden avauskilpailun Sotkamossa. Vantaan Hiihtoseuraa edustava Joensuu juhli Vuokatin Suomen cupissa sprinttikilpailun ykkössijaa vapaalla hiihtotavalla.

Joensuu karkasi 1,3 kilometrin reitillä selvään voittoon. Hän oli ykkönen Vuokatin säilölumella myös vuosi sitten.

–  On odotettu, että pääsee ladulle kisalappu rinnassa. Tavoite oli voitto, mutta myös se, että hiihto pysyy koko päivän rentona ja teknisesti kasassa, Joensuu kommentoi Ylen tv-haastattelussa.

Joensuu voitti viime kaudella Suomen cupin kokonaiskilpailun ja sai myös uudelle kaudelleen tuloksekkaan alun. Sunnuntaina hän tavoittelee kärkipaikkaa viestissä. Vuokatin jälkeen Joensuun kausi jatkuu viikon kuluttua Muonion Oloksella ja marraskuun viimeisenä viikonloppuna Kuusamossa, jossa hiihdetään maailmancupin kauden avauskilpailut.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kainuun Hiihtoseuran Anni Alakoski hiihti toiseksi naisten finaalissa ja Pargas IF:n Anni Lindroos kolmanneksi. Alakoski hävisi Joensuulle 1,19 sekunnilla ja Lindroos 2,21 sekunnilla. Kärkikamppailuun ennakoitu Vuokatti Ski Team Kainuun Jasmin Kähärä kaatui finaalissa.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi