play

Joensuun Katajan 7-ottelijat Jutta ja Hertta Heikkinen avaavat alkavaa kisakautta ja aktiivista some-elämäänsä Aitiopaikalla-podcastissa - "Olemme saaneet niin hyviä katselulukuja, että olisi tyhmää, jos sitä ei käyttäisi hyödyksi"

Jarmo Sieviläinen

Joensuun Katajan 27-vuotiaat seitsenottelijat Jutta ja Hertta Heikkinen kertovat Karjalaisen verkkosivujen Aitiopaikalla-podcastissa alkavasta yleisurheilukaudestaan ja aktiivisesta sosiaalisen median toiminnastaan.

Ohjelmassa käydään myös läpi laji kerrallaan Heikkisten tuntemukset seitsenottelusta. Karjalaisen toimittajista keskustelemassa ovat Jarmo Sieviläinen ja Jani Leinonen.

Heikkiset kertovat ohjelmassa panostavansa some-päivityksiin myös tukijoiden saamisen takia. Hertta Heikkisellä on Instagramissa yli 22 200 ja Jutta Heikkisellä yli 18 500 seuraajaa. Tiktokissa he ovat esillä yhteisellä tilillä.

– Olemme saaneet niin hyviä katselulukuja, että olisi tyhmää, jos sitä ei käyttäisi hyödyksi. Jos urheilija voi tarjota nykypäivänä vain logon rintaan, niin sillä ei välttämättä saa isoa määrää euroja, Jutta Heikkinen toteaa ohjelmassa.

– Olemme kokeneet, että meidän persoonillamme ja brändillämme on paljon muutakin annettavaa. Yritykset ovat saaneet meidän kautta näkyvyyttä ja hyötyneet markkinoinnissa, hän jatkaa.

Heikkiset aloittavat kisakautensa lauantaina Joensuun kansallisissa kisoissa pituushypyllä, 100 metrin juoksulla ja keihäänheitolla. Ensimmäinen seitsenottelu heillä on ohjelmassa kesäkuun lopulla Oulussa.

Aitiopaikalla-ohjelma on kuunneltavissa Karjalaisen verkkosivujen ja Spotifyn lisäksi Radio Rexissä keskiviikkoisin kello 18 jälkeen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Aiemmat Aitiopaikalla-podcastit on kuunneltavissa osoitteessa karjalainen.fi/podcast.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi