play

Joensuun Katajan keihäänheittäjä Lassi Etelätalo, 34, paljastaa Aitiopaikalla-podcastissa jatkavansa uraansa Pariisin olympialaisiin 2024 asti – "Seuraavat olympialaiset ovat selkeä tavoite"

Jarmo Sieviläinen

Karjalaisen verkkosivujen Aitiopaikalla-podcastissa käsitellään tällä viikolla Joensuun Katajan keihäänheittäjän Lassi Etelätalon, 34, kulunutta menestyskauttaan ja tulevaisuutta. Ohjelmassa Etelätalon kanssa ovat keskustelemassa Karjalaisen toimittajat Jarmo Sieviläinen ja Jani Leinonen.

Etelätalo kertoo ohjelmassa jatkavansa keihäsuraansa. Hänen tavoitteensa ovat ensi kesän Budapestin MM-kisoissa ja vuoden 2024 Pariisin olympialaisissa.

– Se on selvää, ettei urani pääty tähän. Terveystilanne on hyvä, niin mikäs tässä on jatkaessa. Kyllähän Pariisin olympialaiset ovat myös selkeä tavoite, kun niihin on aikaa vain kaksi vuotta, Etelätalo kertoo ohjelmassa.

Joensuulaiskasvatti päätti kuluneeseen kauteen yhteistyönsä menestysvalmentaja Leo Pusan, 75, kanssa.

– On aika päästää "Leksa" jo eläkkeelle näistä hommista. Olen ollut itse viime vuosina paljon vastuussa oman harjoitteluni suunnittelusta. En usko, että siihen tulee suurta muutosta, mutta valmentaja pitää olla mukana toiminnassa. Eiköhän tässä seuraavien viikkojen aikana mietitä valmentaja-asiaa ja tulevaa harjoituskautta.

Ohjelmassa käydään läpi Etelätalon EM-kisasuoritus sekä ajatukset EM-pronssista ja 86,44 kantaneesta ennätysheitosta. Etelätalo kertoo myös omat suosikkilajinsa ja paljastaa kovan ennätyslukemansa koripallon onnistuneista vapaaheitoista.

Joensuun Kataja järjestää Joensuun Kalevan kisojen talkoolaisille ja omille urheilijoille tilaisuuden Joensuussa ravintola Kerubissa perjantaina 30. syyskuuta. Samalla muistetaan myös Lassi Etelätaloa, joka pääsee tilaisuuteen paikalle.

Aitiopaikalla-ohjelmassa käsittelyssä ovat perinteiseen tapaan myös urheilumaailman plussat ja miinukset. Ohjelma on kuunneltavissa Karjalaisen verkkosivujen lisäksi Spotifyssa ja Radio Rexissä keskiviikkoisin kello 18. Aiemmat Aitiopaikalla-podcastit on kuunneltavissa täällä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi