play

Jonnin Joutavasta tuli Sorsasalon Talvikuningatar

STT-Lehtikuva

Kotimaisen raviurheilun kilpailutoiminta pyörähti takaisin käyntiin kahden päivän mittaisen joulutauon jälkeen, kun Kuopion Sorsasalossa ajettiin perinteikkäät tapaninpäivän Toto75-ravit. Satu Haaraojan valmentama Jonnin Joutava kruunautti itsensä ravien päätöslähdössä Sorsasalon Talvikuningattareksi kirittyään isona yllättäjänä kauden ensimmäiseen T75-voittoon. 7  000 euron ykkösrahat lähtivät Ylivieskassa asuvan tamman matkaan tuloksella 28,9/2  120 metriä.

–  Aivan mahtavalta tuntuu, ja itkuhan tuossa jo ilosta pääsi lähdön jälkeen, valmentaja Satu Haaraoja iloitsi.

Haaraojalle itselleen voitto ei välttämättä ollut niin suuri yllätys mitä se oli pelaajille. Hevosen voittajakerroin oli reilut 40.

–  Tamma on juossut edellisissä kuitenkin oreja ja ruunia vastaan ja tehnyt hyviä juoksuja. Ajattelin, että mikäli juoksunkulku meitä tänään suosii, se voisi menestyä, sillä nyt oli vastassa tammoja.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kotiradan valmentajan Iikka Nurmosen tapaninpäivän kirkasti oman tallin Ilos Sansibarin voitto kolmannessa T75-kohteessa. 6-vuotias ruuna kiersi jykevästi pitkän kirinsä maaliin saakka voittaen helposti tuloksella 15,1a/2  100 metriä.

–  Hieno esitys hevoselta. Ajoin vähän suotta kirissä jo viimeisen takasuoran kovaa, mutta hevonen kesti sen hienosti ja tuli hyvin maaliin, Nurmonen totesi suojatistaan.

Hienon kauden tehnyt Ilos Sansibar jäänee nyt pienelle tauolle.

–  Eiköhän anneta ruunan huilata hetki ja ajellaan taas kilpaa, kun sopivia lähtöjä löytyy. Tässä hevosessa on mielestäni vielä paljon varaa kehittyä, valmentaja suunnitteli.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Toto75-voittoihin Jonnin Joutavan ja Ilos Sansibarin lisäksi ylsivät Antti Ojanperän Herra Heinämies, Jorma Tiilikaisen Downshifter, Kyösti Lindgrenin Kitzune G.G., Janita Antti-Roikon Zolamani sekä Teemu Okkolinin Helmen Humu.

Toto75-pelissä seitsemän oikein -tietäjät palkittiin 20  317,42 euron arvoisesti. Kuudella oikein sai 72,24 euroa ja viidellä 4,51 euroa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi