play

Joronen torjui rangaistuspotkun, Suomi kuitenkin tappiolla avauspuoliajan jälkeen

STT-Lehtikuva

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue on 0–1-tappiolla Kansojen liigan ottelussa Romaniaa vastaan Bukarestissa, kun ottelusta on pelattu avauspuoliaika.

Suomi avasi pelin kohtuullisen hyvin, mutta Romania sai otetta ja vartin kohdalla Suomi joutui jo varhaiseen vaihtoon. Puolustaja Daniel O'Shaughnessy loukkaantui, ja hänet korvasi Richard Jensen.

Romanian painostus tuotti ensin ylärimapuskun ja pian sen jälkeen pallo vietiin rangaistuspilkulle, Jere Urosen kaadettua Darius Olarun. Huuhkajien maalille Lukas Hradeckyn tilalle avaukseen päässyt Jesse Joronen torjui kuitenkin mainiosti jalallaan George Puscasin rangaistuspotkun.

Romanialla on allaan tappiot lohkossa sekä Montenegrolle että Bosnia-Hertsegovinalle, ja turhautumista alkaa jalkapallohullussa maassa näkyä. Peli oli keskeytyksissä parisen minuuttia katsojien heitettyä soihtuja kentälle.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Puolen tunnin kohdalla kotijoukkue ja -kannattajat saivat kuitenkin toivomansa, kun Nicusor Bancu puski 1–0-maalin Puscasin keskityksestä. Suomen puolustus murtui tilanteessa helpon oloisesti.

Loppujaksolla Suomi piti palloa, mutta vaarallisempaa eivät sinipaidat saaneet aikaiseksi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi