play

Joy Sisu ravasi voiton suomalaisporukalle Elitloppet-perjantaina

STT-Lehtikuva

Elitloppet-viikonloppu käynnistyi perjantain iltapäiväraveilla. Petri Salmelan valmentama Joy Sisu voitti 200  000 kruunun ykkösen Mika Forssin ajamana.

Joy Sisu kilpaili huutokaupassa myytyjen tammojen lähdössä. Forss käänsi Joy Sisun kiriin takasuoralla. Salmelan tallin lupaava 3-vuotias porhalsi vakuuttavasti ykköseksi ajalla 14,0a/2140m.

–  On aivan uskomattoman hieno tunne, kun yleisöä on paikalla ja kuulee kannustusta. Joy Sisu on hieno ravuri ja kyvykäs. Kun näin, että se oli ilmoitettu minulle, niin tuli fiilis, että vihdoinkin pääsen ajamaan sillä, Forss iloitsi.

–  Joy Sisu teki jo 2-vuotiaana hyviä juoksuja. Tähän lähtöön on tähdätty kolme kuukautta. Seuraavaksi ajamaan varmaan E3-karsinnat, sanoi Salmela, joka kuuluu myös omistajaporukkaan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Suomalaisen SPAF Investin kasvattama Glen oli paras oppilasohjastajien lähdössä. Linus Lönnin ajama Glen eteni vahvasti porukan perältä voittoon. Iivari Nurmisen ajama ja Juha Koskelan valmentama Wagger Zacker kiri johtavan takaa kolmanneksi.

Reijo Liljendahl nähtiin voittajapodiumilla Lilla Harpers -lähdön seremonioissa. Örjan Kihlströmin ajama Whothehillareyou teki pitkän kirin ja pinkoi ykköseksi ajalla 14,9/3180m.

Sweden Cup ja Harper Hanoverin lähtö ovat Elitloppet-lauantain pääkilpailut. Sunnuntaina ajetaan Elitloppet.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi