play

Jukurien hätäaputorjuja Kaarlehto käynnisti liigakautensa nollapelillä ja syöttöpisteellä

STT-Lehtikuva

Kesä ei tehnyt muutosta Jukurien ja Ässien voimasuhteisiin jääkiekkoliigassa. Mikkeliläiset voittivat perjantaina Kalevankankaalla vierailleet porilaiset vuoden kolmannessakin kohtaamisessa kolmella maalilla.

Markus Ruusun kuukausiksi sivuun vieneen loukkaantumisen jälkeen kesken kauden Jukurien kakkostorjujaksi palkattu Karolus Kaarlehto, 25, käynnisti kauden nollaamalla Ässät lukemin 3–0. Kauden Ranskassa aloittanut paimiolaiskasvatti Kaarlehto pelasi Jukureissa viime kaudella neljä ottelua.

Jukurien voittomaali oli oppikirjaesimerkki viivelähdön hyödyntämisestä hatarasti puolustavaa vastustajaa vastaan. Kiekko kulki laidan kautta läpi viisikon niin, että Pekka Jormakka pääsi puttaamaan kiekon maaliin takatolpalta 47. minuutilla.

– Se oli hieno esimerkki suorahyökkäyksestä, hehkutti Jukurien päävalmentaja Olli Jokinen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Toinen Jukurien alkukauden sankari näyttää olevan perjantaina eniten peliaikaa (21.40) saanut puolustaja Joni Jurmo, 20. Jurmo oli jalkavamman takia sivussa Jukurien kolmesta ensimmäisestä liigaottelusta, joten hänen voittoprosenttinsa kahden pelin jälkeen on sata.

– Kolme-nolla kertoo kaiken pelistä. Emme antaneet vastustajalle paljoa paikkoja, Jurmo kuittasi.

Perjantain ottelun yleisömääräksi ilmoitettiin katsomossa naurunremakan aiheuttanut lukema 1  998, vaikka väkeä ei ollut sen enempää kuin kaksi päivää aiemmin Lukkoa vastaan. Silloin kuulutus oli 1  610.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi