play

Jukurien huima putki jatkuu – kuntopuntarin kärkiryhmä kellisti jälleen Kärpät

Jukurit sai Kärpistä jatkoaikavoiton 4–3.
LEHTIKUVA / ANTTI AIMO-KOIVISTO

Jukurit sai Kärpistä jatkoaikavoiton 4–3. LEHTIKUVA / ANTTI AIMO-KOIVISTO

STT-Lehtikuva

Mikkelin Jukurit on Oulun Kärpille hankala vastus. Lauantaina jääkiekon Liigan päiväpelistä oululainen kotijoukkue sai sentään pisteen, kun eteläsavolaisvieras punnersi jatkoaikavoittoon 4–3.

Jukurit oli voittanut kauden kaksi aiempaa kohtaamista puhtaasti, eikä ole hävinnyt Kärpille yli vuoteen. Olli Jokisen valmentama Jukurit on miesten jääkiekkoliigan kuumin joukkue.

Kärppien alku oli vahva. Petolauma oli kaukalon hallitsija ensimmäisen vartin, ja karkasi 2–0 johtoon. Sitten Mika Pyörälän jäähy ja sen aikana tullut kavennus käänsivät otteen Jukureille. Kärppien ongelma on pelillisen jänteen kestäminen. Taso ailahtelee liikaa ottelun sisällä.

Tasaisen taiston ratkaisu haettiin lopulta jatkoajalta, jossa sankariksi nousi hienolla yksilösuorituksellaan mikkeliläisen kultakypärä Petrus Palmu. Kärppien tehokkain oli tehot 1+2 noteerannut Petter Emanuelsson.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Meillä on vahva usko omaan tekemiseen. Tiedämme keinot voittamiseen, pelin ratkaissut Palmu sanoi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi