play

Jukurien junioritähdillä tehokas paluu Mikkeliin lahtelaispelaajina

STT-Lehtikuva

Sarjan piikkipaikalta kahden KalPa-voiton ansiosta jääkiekkoliigan toiseen viikkoon lähtenyt Jukurit otti raskaasti nokkiinsa Pelicansin isäntänä. Voittaja oli selvillä jo ennen pelin puoliväliä mikkeliläisten hävittyä lahtelaisille 2–6 (1–2, 1–3, 0–1).

Lahtelaisseura kaappasi tukussa juniorimaaotteluita pelanneet 20-vuotiaat Mikko Kokkosen ja Henri Nikkasen kahden vuoden sopimuksilla. Kokkonen pelasi Jukureissa 158 ja Nikkanen 83 liigaottelua. Keskiviikkona puolustaja Kokkonen kirjautti kaksi syöttöpistettä ja sentteri Nikkanen teki ensimmäisen liigamaalinsa Pelicansille.

–  Ennen peliä kieltämättä jännitti hieman, mutta nythän tuntuu todella hyvältä. Pelasimme hyvää lätkää ja ratkaisimme voiton ylivoimalla, viittasi Kokkonen lahtelaisten kolmeen pakkopelimaaliin.

Jukurien maalivahti Waltteri Ignatjevin, 21, liigadebyytti oli painajainen. Ilta alkoi takaiskumaalilla jo 14 sekunnin jälkeen. Työpäivä oli ohi alle puolessa tunnissa viidennen takaiskumaalin jälkeen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ollijokishuuma tuntui hälvenneen Jukurien mahtiavauksesta huolimatta nopeasti. Katsojamääräksi ilmoitettiin 1  910, mutta laskuri oli tainnut olla Mikkelin jäähallissa päällä koko päivän.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi