play

Jukurien puolustaja Peltomäki tuplasi pistetilinsä ex-seuraansa vastaan

STT-Lehtikuva

Espoolaiskasvatti ja ex-saipalainen Niklas Peltomäki hyppäsi päärooliin, kun Mikkelin Jukurit voitti lappeenrantalaiset miesten jääkiekkoliigassa jo 11. kerran peräkkäin. Pisteet jäivät keskiviikkona Kalevankankaan isännille maalein 4–2. SaiPalle on irronnut vajaan kolmen vuoden aikana Jukureilta vain yksi piste.

Puolustaja Peltomäki, 24, siirtyi kesken edelliskauden SaiPasta Jukureihin. Hän oli keskiviikkona kaukalossa kaikkien Jukurien maalien aikana ja tuplasi kauden tehopisteensä illan pörssilukemillaan 1+2.

–  Saisihan tällaisia iltoja tulla useamminkin. Otimme hyvän taisteluvoiton, vaikka SaiPa tuli kahdesti takaa rinnalle, Peltomäki kiteytti.

Voittomaalin viimeisteli viisi minuuttia ennen päätössummeria Jesper Piitulainen, joka ohjasi kauden kahdeksannen osumansa Peltomäen viivavedosta. Jumbojoukkue SaiPa pyöritti peliä hyökkäysalueella toista minuuttia enemmän kuin Jukurit.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Joukkueen ilmeestä ja vieraspelaamisestamme olen tyytyväinen, mutta tulos painaa taas, totesi SaiPa-luotsi Ville Hämäläinen.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi