play

Jukurit haki ison voiton JYPiltä – ”Tänään ei tyylipisteitä jaettu”

STT-Lehtikuva

JYPin neljän ottelun pisteputki jääkiekon Liigassa napsahti poikki kotikaukalossa lauantaina, kun Jukurit niisti voiton maalein 4–3.

Varsinkin ottelun ensimmäisessä ja kolmannessa erässä JYP loi enemmän maalipaikkoja, mutta Jukurien maalivahti Frans Tuohimaa oli hyvässä iskussa. Jukurit löysi ratkaisuvoimaa kärkimiesten takaa, kun nelosvitjan Jesper Piitulainen iski kaksi maalia ja kolmannen ketjun Niko Huuhtanen onnistui kertaalleen.

–  Jukurit onnistui hyvällä prosentilla omista paikoistaan. Vähän ilkeä maku jäi pelistä. Meillä oli avaimet käsissä voittaa, mutta emme pystyneet tappamaan peliä. Siinä mielessä tappio on ansaittu, tehot 1+1 nakuttanut JYPin kultakypärä Jerry Turkulainen summasi.

Jukureille voitto oli kolmas perättäinen, mikä nostaa mikkeliläiset sarjataulukossa yhdeksännelle sijalle.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Olen ylpeä joukkueen sitoutumisesta, puolustamisesta ja kovasta kamppailupelistä. Tänään ei tyylipisteistä jaettu. Nämä olivat isot pisteet meille. Frans pelasi hienon pelin maalilla, Jukurien päävalmentaja Olli Jokinen totesi.

–  Joukkue on erittäin sitoutunut, mutta jokainen äijä pitäisi saada rytmiin mukaan. Tänään nähtiin, mikä on luistelun ja kamppailun vaade tässä liigassa. Ihan emme osanneet siihen vastata, JYP-luotsi Jukka Rautakorpi puolestaan sanoi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi