play

Jukurit ja Markus Oden ovat kuumista kuumimmat

STT-Lehtikuva

Jääkiekkoliigan perjantai-ilta Mikkelissä oli hämmästyttävien joukkueiden kohtaaminen. Oli kuntopuntarin otanta mikä tahansa ottelumäärä väliltä 10–14, kaukalossa taistelleet Jukurit ja HPK olivat kärkikaksikko.

Jukurit juhli seurahistoriansa suurinta liigavoittoa: joukkue otti kuudennen peräkkäisen täyden pistepottinsa lyömällä HPK:n maalein 6–0. Kaukaloon lensi viisi lippistä tai pipoa, kun kolmosketjun laitahyökkääjä Markus Oden viimeisteli tilanteessa 4–0 pelin kolmannen maalinsa.

Jukurit teki maalinsa tasakentällisin. Kolmosketjun kolmikon tehopisteet olivat 3+4 ja Anssi Löfmanin (0+3) vetämän nelosketjun 1+4.

–  Vire löytyi juomalla paljon vettä ja pelaamalla Fortnitea. Syksyllä tavoitteeni oli pysyä koko kausi liigajoukkueessa. Jos näin jatkuu, pitää varmaankin asettaa uudet tavoitteet, ensi kertaa samassa pelissä edes kaksi maalia tehnyt Oden naureskeli.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Yhdysvalloissa syntynyt ja Haukiputaan, Oulun ja Kouvolan kautta Mikkeliin kotiutunut Oden, 20, on tehnyt kahdeksan maalia viimeksi pelaamissaan 13 ottelussa. Ilveksessä pelaavan Joonas Odenin pikkuveljen kaikki kauden yhdeksän maalia ovat tasakentällisin viimeisteltyjä.

Kahden maan kansalaisuuden omaava Oden ei pelannut yhtään ottelua Suomen juniorimaajoukkueissa, vaikka teki kahdella edelliskaudella liigadebyytin ohella junioripeleissä 44+41 tehopistettä.

–  Kerran olin varamiehenä muistaakseni 18-vuotiaiden neljän maan turnaukseen, Oden kertoi.

----

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Juttu on korjattu 18.12. klo 21.40: Korjattu ensimmäistä sitaattia, jossa aiemmin kerrottiin virheellisesti, että Oden pelaa Hornetia. Oikeasti kyse on Fortnitesta. Juttu on perjantailta 10.12.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi