play

Jukurit jätti syystä Ilveksen metsästämättä – "Olimme paikalla, mutta emme läsnä"

STT-Lehtikuva

Mikkeliläisjoukkue Jukurit tuntui tiistaina Liigassa tienneen, ettei marraskuussa ole vielä Ilveksen metsästysaika muualla kuin poronhoitoalueella.

Maalivahti Marek Langhamer kirjautti kauden kolmannen nollapelinsä, kun Ilves löysi happea suorituksiinsa. Täysi pistepotti tiistaisella vierasvoitolla Mikkelin Jukureista maalein 5–0 oli tamperelaisille vasta toinen seitsemän viimeisimmän ottelunsa aikana miesten jääkiekkoliigassa.

Vieraiden tehoketjussa kikkailivat kauden maalitilinsä avanneen sentterin Balazs Sebökin (1+1) rinnalla Eemeli Suomi (1+2) ja Joona Ikonen (1+2). Voiton ohella Ilveksen leirissä ilahdutti koko lokakuun sivussa olleen laitahyökkääjä Henrik Haapalan, 28, paluu kaukaloon.

– Tämä oli meiltä nappisuoritus ainakin sen perusteella, mitä olen telkkarista nähnyt. Pyörää ja punttia tarvitsen lisää, että pääsen itse kunnolla vauhtiin, Haapala hymähti.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Jukureissa pelasi liigadebyyttinsä KalPasta seuraan täksi kaudeksi siirtynyt vihtiläissyntyinen, vasta 16-vuotias laitahyökkääjä Topias Hynninen. Viime kaudella liki tehopisteen ottelua kohti alle 17-vuotiaiden maajoukkueessa taikonut Hynninen sai peliaikaa ykkösketjussa Otto Mäkisen ja Juhamatti Aaltosen rinnalla 14.11.

– Puolustamisemme oli erittäin väljää. Olimme paikalla, mutta emme läsnä, kuvaili Jukurien päävalmentaja Olli Jokinen.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi