play

Jukurit löytänyt varmat maalitykit

STT-Lehtikuva

Jukurit tarvitsi kauden jääkiekkoliigassa neljä kohtaamista JYPiä vastaan, jotta mikkeliläiset saivat kaivettua ensimmäisen voittonsa jyväskyläläisistä. Joukkueiden tiet ovat viemässä silti täysin päinvastaisiin suuntiin.

Jukurit löylytti Kalevankankaallaan JYPiä maalein 4–1, joten mikkeliläisillä on kymmenen ottelun pisteputki sekä viimeisimmissä otteluissaan koko sarjassa että viimeisimmissä kotipeleissään. Kummassakin sumassa ainoat pistemenetykset ovat tulleet kahdesta jatkoaikapeleissä koetusta tappiosta.

Torstaina Kalevankankaan sankareita olivat tusinan (12) maaleja osumallaan kokoon saanut Petrus Palmu, kahdella osumallaan vain yhden maalin päähän hänestä noussut Joachim Rohdin ja toisessakin liigapelissään maalinteossa onnistunut venäläislaituri Kirill Maksimov, 22.

–  Ollaan oltu tosi hyvii viime aikoina. Puolustuspeli on tilkitty kuntoon, muistutti Jukurien kotkalaismaalivahti Oskari Salminen, 22.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

JYPistä erottui vain liigaennätyksensä yhden ottelun peliajalla 26.25 kirjauttanut puolustaja Anttoni Honka, 21. Jyväskyläläisten saalis kymmenestä viimeisimmästä vierasottelusta on olemattomat kolme pistettä.

–  Onhan hoki muuten kivaa, mutta kun taas tuli tappio. Tuntuu kuitenkin, että olen kehittynyt, koska peliaika kasvaa, Honka totesi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi