play

Jukurit otti jo kolmannen peräkkäisen voittonsa

Mikkelin Jukurit päihitti Tapparan Tampereella.
LEHTIKUVA / ANTTI AIMO-KOIVISTO

Mikkelin Jukurit päihitti Tapparan Tampereella. LEHTIKUVA / ANTTI AIMO-KOIVISTO

STT-Lehtikuva

Olli Jokisen opit alkavat tehota Mikkelissä, sillä Jukurit otti lauantaina jo kolmannen peräkkäisen voittonsa jääkiekkoliigassa. Tiistaina oli kaatunut TPS 3–0, perjantaina Kärpät 3–1 ja nyt vieraissa Tappara 5–3.

–  Pidimme palaverit ja sen jälkeen olemme lähteneet jokaiseen otteluun puolustuksen kautta. Pysyimme tänään siinä pelisapluunassa mitä oli sovittu, Jokinen sanoi.

Viimeisen kerran Hakametsän hallissa pelannut Jukurit sai otteluun salama-alun, sillä Christian Heljanko ei ehtinyt torjua kertaakaan, kun kiekko oli jo kaksi kertaa maalissa. Patrik Puistola rokotti vielä avauserässä kasvattajaseuraansa tekemällä ylivoimalla 0–3-maalin.

–  Vastuuta on tullut hyvin ja pelaaminen maistuu. Toki tänään olisi maaleja voinut tehdä enemmänkin, Puistola sanoi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Tappara tuli lopussa maalin päähän, mutta kokenut Anssi Löfman sinetöi voiton tekemällä tyhjiin 3–5-maalin. Kolmannen peräkkäisen voiton torjunut maalivahti Oskari Salminen sai syöttöpisteen.

–  Tällaisella jäähymäärällä ei voiteta otteluita. Toisaalta ihmetyttää, että ilman valmentajan haastoa kahta maaliamme tutkittiin videolta, Tapparan valmentaja Jussi Tapola sanoi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi