play

Jukurit syvensi maalin ottelua kohti tekevän KooKoon tuskaa

STT-Lehtikuva

Miesten jääkiekkoliigan viime kauden välieräseura KooKoo on raskaassa kierteessä marraskuun maajoukkuetauon lähestyessä. Jukurit aiheutti perjantaina kotivoitollaan maalein 4–1 kouvolalaisille viidennen tappion kuuden viimeisimmän ottelun nippuun.

Kouvolalaisjoukkue on tehnyt seitsemässä viime pelissään seitsemän maalia. Kalevankankaan illassa isäntien voittoon riittäneet maalit tekivät jo avauserässä tshekkipuolustaja Libor Zabransky (1+1) ja kauden maalitilinsä avannut ruotsalaispuolustaja Niclas Lundgren.

– Upeaahan kauden maalitili on aina avata. Pelasimme 50 minuuttia todella hyvin, mutta päätöserässä olimme liian passiivisia, Lundgren kommentoi.

– Hyvä, että selvisimme kolmannessa erässä KooKoon hetkistä yhdellä takaiskumaalilla. Karolus Kaarlehto hoiti silloin hommat maalilla, kehui Jukurien valmentaja Olli Jokinen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

KooKoon riveissä Miska Siikosen johtama ketju hävisi pelinsä 0–3. Muita kiekkoja Jukurit ei kouvolalaismaaliin saanutkaan. Isäntien Ondrej Kovarcik (1+1) avasi maalitilinsä liigakaukaloissa päätösminuutilla erikoisesti. Hänet kampitettiin läpiajossa kohti KooKoon tyhjää maalia, joten tuomiona oli sääntöjen mukaisesti rangaistuslaukauksen sijaan automaattinen maali.

– Ei ollut kysymystäkään siitä, kumpi joukkueista ansaitsi voiton. Meillä on vaikeaa, ja se heijastuu kaikkeen, kuvaili KooKoo-luotsi Olli Salo.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi