play

Julius Nättinen helpotti HIFK:n ahdinkoa

STT-Lehtikuva

HIFK:n Julius Nättinen, 25, teki kauden avausmaalinsa, kun helsinkiläiset päättivät viiden ottelun tappioputken jääkiekon Liigassa jatkoaikavoitolla 3–2.

–  Voitto on kiertänyt meitä liian kauan. Vedimme monista naruista. "Nippe" (maalivahti Niilo Halonen) pelasi hyvän pelin. Siedimme HPK:n hyvät kuviot. Tämä ei ollut meidän parhaita pelejä, sanoi HIFK:n valmentaja Ville Peltonen.

HIFK:n ykkössentteri Eetu Koivistoinen teki lauantaina kaksi osumaa, joista ensimmäisen ylivoimalla ja toisen heti toisen erän alkuun.

HPK on napannut viimeisestä kahdeksasta pelistä vain yhden voiton. Kiekkosuvun Valtteri Savolainen, 19, iski uransa ensimmäisen liigamaalin. Valtterin isoisän Hannu Savolaisen paita on jäädytetty, mutta Valtteri pelaa pappansa numerolla 18.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Hieno juttu, että Valtterille tuli avausmaali. Hän on ”rohee” pelaaja, sanoi HPK:n valmentaja Jarno Pikkarainen.

HPK:n kultakypärä Michael Joly tasoitti taitavasti vain kolme minuuttia ennen loppua.

–  Tiesimme, että HIFK on pelannut paremmin kuin mitä tulos on osoittanut. Jouduimme toisessa erässä jahtaajan paikalle, mutta lopussa kärsivällisyys palkittiin, Pikkarainen jatkoi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi