play

Jussi Ahokkaalla tappiollinen paluu kuumaan Kouvolaan – KooKoo kaatoi liigajohtaja TPS:n

STT-Lehtikuva

KooKoota kaksi kautta valmentaneen Jussi Ahokkaan TPS ei onnistunut kasvattamaan voittoputkea jääkiekkoliigassa viiteen, vaikka vieras sai niskalenkin kuumassa toisessa erässä Mitch Hultsin 1–2-ylivoimamaalilla.

TPS:n erikoistilanne syntyi 3–2-voiton ottaneen KooKoon Petteri Nikkilän taklattua Mikael Pyyhtiää. Perään TPS:n Aarne Intonen ojensi kouvolalaispakkia.

Tämän jälkeen KooKoon Aleksi Ainali loukkasi itseään Filip Sandbergin kohtelussa ja vieraiden Markus Nurmi putosi jäähän kiekon osuttua naamaan. Näky oli karu, kun kentällä makasi kaksi pelaajaa.

–  Lenkillä oli tutut maastot ja tässä näki tuttuja. Hyviä fiiliksiä, mutta pelinä tämä ei poikennut muusta, Ahokas tiivisti rauhallisena.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Hyökkäämistä petranneen KooKoon hanat avasi Heikki Liedes, joka on osunut jo kuudesti. Hän iski kolmella viime kaudella Lukossa jokaisella kuusi maalia ja ennätys on kymmenen.

–  Isoin asia on ajatusmaailman muutos, Lukossa oli rooli nelosketjun sentteri. Kesällä treenasin kutia, maalipörssin kärki sanoi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi