play

Norja hallitsi ampumahiihtoviestejä Ruotsissa, Suomi 12:s ja 13:s

Kontiolahden Urheilijoita edustava Nastassia Kinnunen hiihti yhdessä naisten nelikon kanssa 13:nneksi Östersundissa lauantaina. Arkistokuva.

Kontiolahden Urheilijoita edustava Nastassia Kinnunen hiihti yhdessä naisten nelikon kanssa 13:nneksi Östersundissa lauantaina. Arkistokuva. Kuva: Mikko Makkonen

STT

Ampumahiihdon maailmancup-kauden viestikisat saatiin lauantaina Ruotsin Östersundissa päätökseen miesten ja naisten sarjoissa identtisissä tunnelmissa. Norja voitti molemmat viestit, ja Ranska ja Saksa kuittasivat kummassakin sarjassa kakkos- ja kolmossijat.

Suomi oli miesten viestin 12:s joukkueella Tuomas Harjula, Olli Hiidensalo, Joni Mustonen ja Otto Invenius. Yhden sakon saanut ja 11 varapatruunaa ampumapakoilla käyttänyt Suomi hävisi voittajalle kolme minuuttia ja 15 sekuntia.

Naisissa Suomen nelikko Suvi Minkkinen, Erika Jänkä, Nastassia Kinnunen ja Heidi Kuuttinen oli 13:s hävittyään voittajalle yli kuusi ja puoli minuuttia. Suomi laukoi ampumapaikoilla yhden sakkokierroksen ja käytti yhdeksän varapatruunaa.

Suomi oli miesten viesticupissa seitsemäs ja naisissa yhdeksäs. Ranska voitti miesten cupin ja Norja naisten.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi