play

Jymy-Jussit tyrkkäsi ilmajokiset viivan alle

STT-Lehtikuva

Jumbojoukkue Kankaanpään Mailan mahdollisuudet karsintaotteluiden välttämiseen Superpesiksestä putoamista vastaan haihtuivat keskiviikkona käytännössä olemattomiin. KaMa hävisi Satakunnassa vierailleelle Seinäjoen Jymy-Jusseille 0–2 (2–8, 0–2).

Neljäs peräkkäinen voitto nosti Jymy-Jussit pois Superpesiksen karsintapeleihin joutuvan kaksikon paikoilta. Seinäjokiset ohittivat naapurinsa Koskenkorvan Urheilijat. Runkosarjassa pelataan 30 ottelua seuraa kohti.

–  Ekalla jaksolla pelattiin hyvää sisäpeliä ja saatiin aikaan tilanteita. Peliä on vaan kehitettävä koko ajan, ja nyt se on kehittynyt, kiteytti vieraiden jokeriratkaisija Markus Hallasuo.

Hallasuo löi juoksun sisävuoroa kohti kolmen ensimmäisen vuoroparin ajan. Jakson voittojuoksu syntyi kolmosrajaleikkurilla. Ensimmäisen avaavalla mailaa heilutti tehokkaasti myös Tero Tyynelä, jonka kolmospesän puhkaisu tuotti kaksi juoksua. Hallasuo löi toisen jakson juoksut kotiuttaessaan Tyynelän ja Viljo Sillanpään.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

KaMan palkitut olivat kakkoskärki ja sieppari Sami-Jukka Korvola (3 kärkilyöntiä/4 yritystä) ja lukkari Henri Itävalo (1/4).

Jussien pääosissa olivat kuudesta kotiutuspaikasta viisi juoksuaan lyönyt Hallasuo (5/7) ja kaksi juoksua tuonut polttaja Veeti Kettunen (3/4).

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi