JYP aloitti vahvasti, mutta lopussa juhli Lukko

STT-Lehtikuva

Vuoden viimeinen Liiga-peli Raumalla päättyi Lukon jatkoaikavoittoon JYP:stä. Loppunumerot tinttasi puolustaja Samuli Piipponen Julius Mattilan syötöstä ajassa 63.16. Kaksi pistettä kilahti sarjajohtajan tilille lukemin 3–2.

Avauserä oli vieraiden, sillä JYP aloitti maalinteon Robert Rooban alivoimaosumalla Aaro Vidgrenin hienosta alustuksesta. JYPin vei kahden maalin johtoon Santeri Koskelan osuma, joka oli myös hieno ja varsinkin Sami Nikun esityö siihen. Mutta siihen JYP:n maalit sitten jäivätkin.

Lukko kavensi toisessa erässä Josh Kestnerin ylivoimamaalilla ja nousi tasoihin päätöserässä niin ikään ylivoimalla Sebastian Repon toimesta. Lukolla oli ottelussa kaikkiaan seitsemän ylivoimaa, joka aiheutti vieraiden aitiossa huutoa ja käsien levittelyä.

–  Vauhdikas peli ja paljon tilanteita. Kaveri pääsi alkuun tekemään varkain pari maalia, mutta viimeisessä erässä oli meiltä hyvää pöhinää. Ei ollut kolme pistettäkään kaukana, illasta toiseen kovalla itseluottamuksella pelaava Lukko-pakki Tarmo Reunanen tiivisti illan.