play

JYP kyykkäsi kotikaukalossa – ”Tämä peli vaatii maaleja”

STT-Lehtikuva

Kovin satsauksin kauteen lähtenyt JYP koki toisen perättäisen tappion jääkiekkoliigassa keskiviikkona, kun TPS haki pisteet Jyväskylästä maalein 4–1.

JYP nousi toisessa erässä maalin päähän, mutta sen jälkeen TPS:n kultakypärä Valtteri Pulli otti roolia. Puolustaja laukoi kahdesti vajaan parin minuutin sisään ja tuloksena kaksi maalia. Toisen ohjasi sisään kuukauden sopimuksella TPS:n paidassa pelaava Jasse Ikonen, ja toinen osuma merkittiin Pullin nimiin.

–  Valtteri on erittäin fiksu ihminen ja viimeisen päälle kova urheilija. Hän on ollut vähän myöhäisherännäinen, mutta on hienoa, että oman kylän poika on ottanut tuollaisia askeleita urallaan. Vielä kun on varressa 197 senttiä pituutta ja luistelee noin hienosti, niin se auttaa tähän hommaan, TPS:n päävalmentaja Jussi Ahokas hehkutti 21-vuotiasta puolustajaa.

Viime kauden finalisti TPS:n peli-ilme oli keskiviikkona päättäväinen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Emme me kovin hyvin puolustaneet, mutta (Lassi) Lehtinen oli maalissa hyvä. Tärkeää oli saada maalit heti JYPin kavennuksen jälkeen. Se oli pelin kannalta ratkaisevaa, Ahokas totesi.

JYP sai pitkiä pyörityksiä turkulaisten päätyyn, mutta maalinteko oli tehotonta.

–  Avauserä oli taas huono. Toinen ja kolmas olivat jo parempia, mutta emme saaneet kiekkoa sisään. Ei ole väliä, kuinka paljon on paikkoja ja kuinka paljon hallitsemme kiekkoa. Tämä peli vaatii maaleja, JYP-hyökkääjä Geoff Platt summasi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi