play

JYP pieksi Ässät kotikaukalossa – "Porukkaa oli hienosti hallissa, ja se toi meille virtaa"

STT-Lehtikuva

JYP palasi jääkiekkoliigassa torstaina voittojen tielle, kun Porin Ässät kaatui Jyväskylässä maalein 5–0.

Kotijoukkue antoi yhteistyökumppaneidensa kanssa vapaan sisäänpääsyn otteluun, ja JYP sai niin sanotusti mökin täyteen ensi kertaa tällä kaudella. Paikalla oli 4  390 katsojaa.

–  Maltettiin tehdä asioita, jotka edesauttavat voittamista. Porukkaa oli hienosti hallissa, ja se toi meille virtaa koko pelin ajaksi. Oli hienoa pelata, kun kannustusta oli paljon, summasi kaksi syöttöpistettä kirjauttanut Samuel Salonen.

Voitto oli JYPille tärkeä, sillä kolme pistettä nosti joukkueen jälleen pudotuspeliviivan yläpuolelle juuri Ässien ohi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

JYPin tehomiehinä häärivät Salosen lisäksi Braden Christo ffer kahdella maalillaan sekä Juuso Puustinen ja Kyle Platzer pistein 1+1.

–  Hyökkäsimme hyvin ja tasapainoisesti sekä teimme maalit paikoista. Olen myös tyytyväinen nollapeliin. Se kertoo ehjästä kokonaisuudesta. Alivoimapeli toimi tänään, ja myös maalivahti oli erinomainen, kertasi JYPin päävalmentaja Jukka Rautakorpi.

–  Oli kyllä varsinkin puolustuksen osalta kauden vaisuin peli. Hirveä määrä tuli tilanteita omaan päähän. JYP oli ensimmäisestä vaihdosta terävämpi ja kaikilla mittareilla parempi, tuskasteli Ässien luotsi Karri Kivi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi