play

JYP taipui vajaamiehiselle Tapparalle – "Pirun pettynyt olen suoritukseen"

STT-Lehtikuva

Tampereen Tappara haki kolmen pisteen potin Jyväskylästä perjantaina, kun JYP kellistyi tiukan jääkiekkoliigan taiston jälkeen maalein 4–3.

Vajaamiehisen Tapparan voittomaalin iski kolmannen erän lopussa Charles Bertrand, joka punnersi kiekon verkkoon etukulmasta. Tapparalle maalinteossa onnistuivat myös Petteri Puhakka, Joona Luoto ja Patrik Virta. Tapparalla oli kokoonpanossa vain viisi puolustajaa.

–  Henkisesti oli kova paikka, kun kävimme juuri Ranskassa pelaamassa. Sitten siihen päälle vielä maajoukkuekomennukset ja loukkaantumiset, niin pakka oli aika tiivis. Hyvin jaksoivat pakit pelata, Tapparan päävalmentaja Jussi Tapola totesi.

JYPille maalinteossa kunnostautuivat Jerry Turkulainen, Patrik Siikanen ja rankkarista Reid Gardiner.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Paska maku jäi pelistä. Taisteltiin hienosti ja nostettiin hyvin tasoa huonon ensimmäisen erän jälkeen. Omalle itseluottamukselle oli tärkeää, että sain onnistumisen loukkaantumisen jälkeen, Siikanen kommentoi.

–  Lopputulos on todella suuri pettymys. Pirun pettynyt olen suoritukseen. Jos haluamme voittaa pelejä, pitää osata puolustaa pelin sisällä. Odotusarvo oli huomattavasti kovempi, mutta emme ihan jaksaneet tehdä töitä täyttä 60-minuuttista.

Voittonsa myötä Tappara nousi sarjataulukossa seitsemänneksi. JYP jatkaa toiseksi viimeisenä.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi