play

Kai Meriluoto viimeisteli kahdesti – Ilveksen valmentaja harmitteli johdon menettämistä ja Interin luotsi liian pitkää nurmea

STT-Lehtikuva

Ilveksen Kai Meriluoto nousi jakamaan miesten jalkapalloliigan maalipörssin kärkipaikkaa, kun mies täräytti lauantaina vierasottelussa kahdesti pallon Turun Interin verkkoon. Meriluodon maalit toivat tamperelaisille kuitenkin vain yhden pisteen, sillä Inter nousi 2–2-tasapeliin David Haro Iniestan ja Aleksi Paanasen maaleilla.

–  Vähän jäi pettynyt olo, kun kaksi kertaa menetimme johtoaseman, harmitteli Ilveksen päävalmentaja Toni Kallio.

–  Peli oli täysin meidän kontrollissamme, mutta jotain tapahtui toisen maalin jälkeen. Tuntui, että jähmetyimme täysin ja menetimme harmittavasti täyden pistepotin, Kallio jatkoi.

Interin päävalmentaja Miquel Grau sadatteli Kupittaan nurmen huonoa kuntoa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Ruoho on aivan liian pitkää, emmekä pääse ollenkaan harjoittelemaan luonnonnurmella. Tilanne on todella ikävä, sillä meillä pitäisi olla kotikenttäetu ja parhaat edellytykset kolmeen pisteeseen kotikatsomon edessä, Grau vuodatti.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi