play

Kalle Mäkinen ui toisen Suomen ennätyksensä SM-kisoissa – Cetuksen viestimiehille jälleen SE-aika

STT-Lehtikuva

Vandersin Kalle Mäkinen ui toisen Suomen ennätyksensä Espoon lyhyen radan SM-kisoissa, jotka päättyivät sunnuntaina. Mäkinen ui 100 metrin selkäuinnin kultaan ajalla 52,03. Entinen lyhyen radan SE-aika oli Ronny Brännkärrin 52,15.

Mäkinen juhli sunnuntaina SM-kultaa myös 50 metrin perhosuinnissa. Hän voitti nelipäiväisissä SM-uinneissa viisi mestaruutta. Perjantaina hän kirjasi 50 metrin selkäuinnin SE-ajaksi 23,87.

–  Kaikki on onnistunut aivan nappiin, ja tämä vain on todella siistiä, kun kulkee näin hyvin, Mäkinen sanoi Uimaliiton tiedotteessa.

Espoolaisen Cetuksen Luukas Vainio, Tuomas Kiviluoma, Miikka Ruohoniemi ja Ari-Pekka Liukkonen uivat sunnuntaina miesten 4x100 metrin vapaauintiviestissä SE-ajaksi 3.15,36. Cetus ui viesteissä SE-ajat myös perjantaina ja lauantaina.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ex-huippu-uimari Antti Kasvion tytär Louna Kasvio, 15, ui yhteensä viisi SM-kultaa ja yhden -hopean. Suomea neljissä paralympialaisissa edustanut Antti Latikka puolestaan päätti kilpauransa SM-kisoihin.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi